Hovedretter

For selskaber på min. 10 couv.
10% fratrækkes couvertprisen ved bestilling ud af huset.
Gå til menuforslag

Hovedret - kalvekød
Kalvesteg stegt i gryde
m/ grøntsager, surt, sødt, franske og hvide kartofler
Kr. 169
Kalvesteg - stegt som vildt
m/ waldorfsalat, surt og sødt, ristede champignon og druer, samt brunede og hvide kartofler
Kr. 169
Ovnstegt kalveryg
m/ grøntsagerm surt og sødt, waldorfsalat, hvide kartofler og kalvesky
Kr. 189
Ovnstegt kalvemørdbrad - Kan kombineres med menuforslag mod tillæg
m/ østershatte, fyldt kartoffelrede, sprøde grøntsager, ristede kartofler og kalvesky
Kr. 210
Hovedret - oksekød
Gammeldaws oksesteg
m/ grøntsager, glaserede løg, surt, sødt og hvide kartofler
Kr. 159
Oksehøjreb
m/ græsk salat, grønne asparges, sauce bordelaise og pommes rissolés
Kr. 179
Ovnstegt oksemørbrad - Kan kombineres med menuforslag mod tillæg
m/ fyldt tomat, grøntsager, råstegte timiankartofler og sauce bordelaise
Kr. 210
Hovedret - vildt og fjerkræ
Fyldt dyrekølle
m/ ristede grøntsager, fyldt tomat, vildtsauce og pommes rissolés
Kr. 169
Ovnstegt vildsvinekam - Kan kombineres med menuforslag mod tillæg
m/ svampesauté, grøntsager, pommes rissolés og vildtflødesauce
Kr. 210
Ovnstegt dyreryg - Kan kombineres med menuforslag mod tillæg
m/ waldorfsalat, surt, sødt, druer champignoner, ½ fyldt fersken, hvide og brunede kartofler og vildtsauce
Kr. 210
Hovedret - svinekød
Ovnstegt svinekam
m/ sprød svær, æble, svesker, rødkål, brunede og hvide kartofler
Kr. 149
Svinekam - stegt som vildt
m/ waldorfsalat, surt og sødt, ristede champignon og druer, samt brunede og hvide kartofler
Kr. 169
RESTAURANT MARINAEN
CVR: 39101009
ADRESSE
Marinavejen 12
5300 Kerteminde
Telefon:
65 32 38 63
EMAIL
info@restaurant-marinaen.dk

Banner_gul_99x32