Buffet

For selskaber på min. 15 couv.
10% fratrækkes couvertprisen ved bestilling ud af huset.
Visse emner egner sig ikke til ud af huset.

Fest buffet 1

Forret
***
Hovedret
Stort skær-løs-bord
Vælg 2 slags kød f.eks
Indbagt skinke, lam, vildt, okse eller kalvekølle
Serveres med et væld af tilbehør i form af kartofler, saucer, grøntsager, tærter, franske kartofler, salat brød m.m.
***
Dessert
Vælg mellem oste- eller dessertbord

325,-

Tilvalg:
1 ekstra type kød 25,-
Kombineret med menuforslag 25,-

Fest buffet 2

Forret
Varmrøget laks m/ røræg
Slethvarpaté på skaldyrsalat
Kulmuleterrine i hvidvinsfond eller kyllingebryst på sprød salat
Hertil brød og smør
***
Hovedret
Stor stegebuffet
Vælg 2 slags kød f.eks
Helstegt skinke, urtemarineret kalkunbryst, svampefyldt tyndstegsfilet,
fyldt svinekam, lammekølle, baconstegt dyrekølle, svampe/urtefyldt vildsvin,
rosastegt højrebsfilet eller kalvefilet.
Hertil høre også 2 slags kartofler, flere saucer, porre/løgtærte, baconsalat, pastasalat,
grønsager samt brød og smør.
***
Dessert
Osebord m/ chokoladekage og frugt

360,-

Tilvalg:
Kaffe på buffet til desserten 25,-
1 ekstra type kød 25,-
Kombineret med menuforslag 30,-

Fiskebuffet

Se under Fiske- og skaldyrsbuffet (aften)
279,-

Kold buffet med lunt

Kolde retter
Røde og hvide sild m/ karrysalat, rejer, varmrøget laks, roastbeef og kogt røget skinke
Lune retter
Fiskefilet m/ remoulade og citron, tarteletter m/høns i asparges, ribbensteg, mørbradbøf m/løg og champignon.
Dessert
Stor osteanretning m/frugtsalat
Alt serveres med stort udvalg af tilbehør.
299,-

RESTAURANT MARINAEN
CVR: 39101009
ADRESSE
Marinavejen 12
5300 Kerteminde
Telefon:
65 32 38 63
EMAIL
info@restaurant-marinaen.dkBanner_gul_99x32